Middagstips!



I dag falt æra av middagslaging på lille meg, og då diska eg opp med ein sunn, fargesprakande rett!

Ovnsbakt laks med grønsaker og fløte (6 porsjonar)

Sett omnen på 200 grader!

Legg 6 laksestykker i ei ildfast form (smør gjerne forma for å unngå å brenne dei fast). 

Visp saman ein pakke matfløyte (1/3 l) og ei spiseskei lettrømme, og hell oppi forma. 

Kutt opp dei grønsakene du ønsker å bruke. Eg brukte sqash, paprika, broccoli, gulrot og purrelauk. Legg grønsakene oppå fisken og sett i omnen i ca 20 minutt. Sjekk om fisken er ferdig før du tek dei ut! Servér med kokte poteter og smør.

 

Eg må faktisk skryte litt av meg sjølv denne eine gongen. Det var fantastisk godt! 

 

2 kommentarer

Julie Marthinsen

23.11.2011 kl.21:54

så godt ut ! :)

Marie

23.11.2011 kl.23:39

Ser og høyrtes veldig godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits