Hmmm..Jaah. Ovanfor ser du mi nye og aller fyrste tatovering. Eg var veldig usikker på om eg skulle legge ut bilde her i det heile tatt, for eg veit den nøyaktige reaksjonen til visse personar. Å få negativ tilbakemelding på noko eg brenn sopass sterkt for og eg har ønska meg lenge, set avsmak på heile opplevinga.

Heldigvis har eg bestemt meg for å drite i det, og heller ta det som det kjem. Det er min kropp, og eg er dessutan myndig.

 

Nok alvorsprat. Tysdag 5/7 -11 klokka 14.55 tok eg mi fyrste tatovering. Herregud så nervøs eg var! Heilt aleine i tatoveringsstolen utan ei hand å halde i, følte eg meg nok så lita. (Det gjorde ikkje så vondt som eg hadde trudd. Var heller litt ubehagelig.)

Eg kan begynne med å forklare litt om denne tatoveringa, for ja, den har ei meining bak seg. I mange år har eg vore stor fan av Harry Potter. Han og verda hans har vore ein del av min barndom, og eg ville så gjerne ha noko å minnast den om.

I år vart eg 18 år. Eg er no lovleg vaksen, og det er slutt på min barndom. I år sluttar òg heile Harry Potter-eventyret. 15 juli kjem den siste filmen ut, og etter det er det over. Ein kan òg sei at min barndom sluttar då. Sikksakk-lynet er sjølve kjennemerket på Harry Potter, og eg valde å smykke kroppen min med nettopp det. 

Mange kjem nok til å synest eg er dum som merkar meg for livet med noko sånt, men heilt ærleg så bryr eg meg ikkje. Harry Potter-bøkene har vore ei flukt frå verklegheita, ei verd eg kunne stupe inn i når eg hadde det jævlig. Eg er takknemlig for det.

 

Til Fred, Tonks, Lupin, Colin, Dumbledore, Sirius, James, Lily, Severus og alle dei andre som døde i håp om ei bedre verd. 

Til Harry, Ron, Hermione, George, Neville, Luna, Ginny og alle dei andre som gjorde livet mitt så mykje betre.

Tusen takk.

 

9 kommentarer

theresekristina

07.07.2011 kl.12:20

Gratulere :D

Sondre

07.07.2011 kl.13:51

Syns den va awesome! so lenge den betyr noke for deg so e de ikkje å bry seg ka dei andre syns om den! Men eg likte den! :D

Charlotte Johansen

07.07.2011 kl.14:19

Rått! Virkelig! åh, du szkriver tankene mine her! sitter bare og venter på å bli atten så jeg kan få en hp-tatovering og. har ikke bestemt meg om det blir "expecto patronum" eler tegnet for dødstalismanene. HP-verdenen har virkelig vært et sted og gjemt seg i tøffe tider.

Gratulerer med din første tatovering! :D

Aleksandra

07.07.2011 kl.20:21

Charlotte Johansen: Tusen takk! Ja, eg og vurdera expecto patronum. På handleddet da, men eg får sjå kva tida bringer ;)

Olin

07.07.2011 kl.21:42

Eg syns at Harry Potter tatovering var ein kjempe god ide, nettopp fordi det betyr masse for deg. Tenk når du blir eldre (gammal), og kan tenke tilbake på grunnen til tatoveringa og mimre litt. Eg er så glad for at du tok noke så betyr masse for deg. Og ikkje bry deg om kva andre syns!

Aleksandra

07.07.2011 kl.21:45

Olin: Aaaw! Tusen takk, søte deg :D

Sara Storholt

07.07.2011 kl.22:06

sv; Jeg puttet jo veeeldig mye ekstra melis oppi.. synes nå jeg værtfall.. kanskje jeg skulle hatt mere da :o

Silje

08.07.2011 kl.18:27

Stilig! ;D

Oda

09.07.2011 kl.12:59

Åh, så fantastisk herlig! Skal ha tatovering en dag eg og. Harry Potter er fantastisk, og det er utrulig deilig og forsvinne inn i hp-verdenen! Har lest at bøker er den beste trøsta man kan få, og det stemmer i følge meg :)

Skriv en ny kommentar

hits